I després

SANT JORDI A LA BIBLIOTECA DE SCDA

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro va convidar a un berenar popular la tarda del dimarts 22 d’abril per celebrar la II Revetlla de Sant Jordi mentre els assistents descobrien les novetats editorials.
També va convidar a tots els nois i noies a venir disfressats dimecres 23 d’abril al pati de la biblioteca on es va fer el lliurament de premis de la 22ena edició del concurs de redacció Mercè Rodoreda i la 5a edició del concurs Superlectors, a càrrec de Miryam Gallego, directora de la biblioteca, de Jordi Oriol, regidor d’Obres i Serveis i Eva Claret, regidora de Cultura.
Animats per el grup Diverta, grans i petits van gaudir d’una disco mòbil sota un dia esplèndid.
Al ritme de les gralles i tambors de la Colla de Minyons de Santa Cristina i acompanyats de capgrossos, el gran nombre d’assistents van desfilar per els carrers del poble fins a la plaça Vella Pedra on es va oferir una xocolatada amb melindros.
Centenars de persones van omplir la plaça que estava engalanada de banderes i paradetes. Els Joves Emprenedros, alumnes de 6è de l’Escola Pedralta, l’associació protectora d’animals Cap i Cua, la Creu Roja i membres de la Colla dels Minyons oferien llibres, roses, punts de llibres i taller de manualitats.
La Diada va concloure amb l’ exhibició castellera presentada per els Minyons de Santa Cristina que van aixecar pilar de 4, 3d5a, 4d5 net, vano de 4 i pilar de canalla amb gran èxit.

El més llegit

I després