El passat dilluns es va presentar la segona edició del torneig internacional de bàsquet base MIC – Mediterranean International Cup, que aquest any celebra la seva 2a edició i que comptarà amb Sant Feliu de Guíxols com a una de les seves seus.

L’acte va comptar amb la presència del jugador del FC Barcelona Lassa Pierre Oriola i de la jugadora de l’Spar Citylift Girona Núria Martínez.

El MICBasketball celebra la seva segona edició reunint 112 equips de 11 països, superant així els 60 que van participar al torneig l’any passat. Això suposa que es disputaran més de 500 partits i que més de 1.000 jugadors i jugadores d’arreu el món hi seran presents. Bona prova de l’èxit de la primera edició és que el 50% dels equips participants del 2017 enguany tornaran a repetir l’experiència del MICBasketball. Una de les novetats d’aquesta edició és ques’estrenaran 6 noves categories, 4 a nivell masculí (U18, U15, U13 i U12), i 2 de femení (U18 i U12).

El MICBasketball tindrà lloc del 28 de març a l’1 d’abril, i es disputarà en 16 pavellons de les comarques gironines: Sant Feliu de Guíxols, Vidreres, Bescanó, Girona, Palamós, Lloret de Mar, Maçanet, Cassà de la Selva, La Bisbal, Santa Cristina d’Aro, Begur, Calonge, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva, Vilobí d’Onyar i Sils.