I després

Sant Feliu perd dues aules de P3 pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Tot i la baixada de la ràtio a infantil de cara al curs vinent, els centres educatius de Sant Feliu han perdut dues línies de i3 (antiga P3), una a l’escola Gaziel i l’altra al Baldiri Reixach. Fa uns dies finalitzava el procés de preinscripció pel curs vinent i a la nostra ciutat s’han preinscrit 147 infants per iniciar l’i3 a partir de setembre. Són 17 menys que els que es van preinscriure pel curs passat.
Amb aquestes dades, el Departament d’Educació preveu 6 aules d’i3 als diferents centres públics i dues aules al concertat de Sant Feliu, en total, dues menys que les actuals.

Al proper curs, les aules d’infantil preveuen una reducció de la ràtio passant de 20 alumnes per aula a 18. Aquesta davallada, però, no ha aconseguit salvar les dues línies d’i3 a la ciutat.
Les previsions, a més, no són bones, ja que els naixements a Sant Feliu cauen any rere any. Si al 2018 van néixer 208 infants a la nostra ciutat, al 2021 la xifra va caure fins els 152, cosa que fa preveure la necessitat de menys places d’i3 en els propers anys.

El més llegit

I després