I després

Sant Feliu es promociona a Fitur

Compartiu aquesta història

La fira de turisme més important d’Espanya, Fitur (Madrid), ha tingut representació guixolenca. La regidora de l’Àrea de Guíxols Desenvolupament, Sílvia Egido, junt amb un dels anteriors regidors d’aquesta àrea estratègica per la ciutat, Joaquim Clarà, van ser presents a Fitur per donar a conèixer la ciutat de Sant Feliu, acompanyats d’altres poblacions sota el paraigua promocional de la Costa Brava.
En l’estada a Madrid, que va ser de dos dies, els dos polítics van aprofitar per fer arribar al públic visitant les singularitats que té Sant Feliu de Guíxols, el seu patrimoni, cultura i oferta turística. Alhora, van aprofitar l’ocasió per aprofundir les relacions públiques amb diferents operadors, experts turístics, companyies, altres administracions i altres polítics.
No és l’única fira promocional en la qual Sant Feliu de Guíxols participa. També es tenen com a molt interessants a nivell de captació de nous públics les del Nord d’Espanya, així com també les del rerepaís català -zona d’Osona i plana central-.
Com es recordarà, a banda, ara fa un mes Sant Feliu de Guíxols va participar amb èxit en una fira turística de Nadal a la ciutat de Verbània, agermanada amb nosaltres, on va donar a conèixer el bo i millor de la ciutat als italians de la regió, fortament lligats a la ciutat de Milà.-

El més llegit

I després