I després

Sant Feliu entre els municipis que es beneficiaran del finançament dels serveis socials

Compartiu aquesta història

El Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat destinarà més de 20 milions d’euros per al finançament dels serveis socials de les comarques de Girona, a través dels contractes programa signats ahir pel delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social, Jordi Viñas, amb els diferents representants dels ajuntaments, els consells comarcals i els consorcis de benestar social.
En concret, els ajuntaments de més de 20.000 habitants que es beneficiaran d’aquest fons són: Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Palafrugell i Salt.
També rebran finançament els consells comarcals de l’Alt i Baix Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Gironès, el Ripollès, la Selva, així com els Consorcis de Benestar Social del Pla de l’Estany i la Garrotxa.
A través dels contractes-programa, l’Executiu autonòmic contribueix a finançar serveis com l’ajuda domiciliària, el transport adaptat o l’atenció a les persones amb dependència i discapacitat.

El més llegit

I després