I després

Sant Feliu de Guíxols serà seu del campionat Europeu de Twirling

Sant Feliu de Guíxols acollirà els propers 26, 27 i 28 de juny de 2020 el Campionat Europeu de Twirling. Aquest és un esport que es basa en realitzar coreografies amb un bastó metàl·lic com a eix del ball i seguint el ritme de la música.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols acollirà els propers 26, 27 i 28 de juny de 2020 el Campionat Europeu de Twirling.
Aquest és un esport que es basa en realitzar coreografies amb un bastó metàl·lic com a eix del ball i seguint el ritme de la música.

Aquest passat dissabte al matí, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i el regidor d’Esports, David Oliveras, van rebre a les dependències municipals destacats membres de la Federació Europea de Baton Twirling, que encapçalaven el comitè organitzador de la competició.

Sant Feliu es prepara per ser la seu d’aquest esdeveniment, que es desenvoluparà a les instal·lacions esportives municipals i comptarà amb esportistes d’arreu d’Europa.

Aquesta reunió va servir per a establir un primer contacte entre organització i ciutat i per a prendre les primeres decisions. Després de la reunió, els membres del màxim òrgan de twirling a nivell continental, vinguts d’Irlanda, República Txeca i Eslovènia, van rebre una visita comentada per la ciutat.

El més llegit

I després