I després

JxCat vota no apujar els impostos en el Ple Municipal de gener

En la passada sessió del Ple Municipal del mes de gener celebrada el dijous 30 de gener, Junts Per Catalunya va parlar de “la necessitat de no incrementar el rebut dels impostos dels ciutadans de Sant Feliu de Guíxols”.

Compartiu aquesta història

En la passada sessió del Ple Municipal del mes de gener celebrada el dijous dia 30, Junts Per Catalunya va parlar de “la necessitat de no incrementar el rebut dels impostos dels ciutadans de Sant Feliu de Guíxols”.

La portaveu de l’agrupació, Cristina Vicens, afirma que “per coherència” amb seu posicionament en el Ple de les ordenances fiscals ”el nostre grup municipal va votar en contra de la pujada d’impostos perquè era una afectació directa al poder adquisitiu de la classe mitjana de la nostra ciutat”.

La formació explica que “la renda mitjana per càpita és molt baixa i per això creiem que cal treballar per aconseguir noves oportunitats laborals i millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans. Fins que això no sigui possible creiem que aquest descens del poder adquisitiu repercuteix en el consum i per tant afecta negativament a l’economia local”.

Teniu accés a l’escrit complet de la formació si feu clic aquí. Si cliqueu aquí podeu consultar el seu infogràfic.

El més llegit

I després