I després

Sant Feliu de Guíxols presenta cinc nous vehicles de neteja que milloraran “substancialment” el servei

Compartiu aquesta història

L’empresa que té la concessió ha fet una inversió de 2,8 milions d’euros i s’espera l’arribada de nova maquinària

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat cinc nous vehicles de neteja, que han de servir per “millorar substancialment” el servei. La regidora de Neteja, Tili Ribera, ha destacat la importància d’aquesta maquinària i ha recordat que n’esperen de nova en les properes setmanes, en el marc de renovació de flota. En aquest sentit, Ribera reconeix que l’actual “ha quedat antiga”, ja que és del 2008 i “calia renovar-la”. L’empresa que té la concessió del servei de neteja a la ciutat ha fet una inversió de 2’8 milions d’euros i s’espera l’arribada de més vehicles en la propera setmana. De fet, Tili Ribera ha concretat que com a conseqüència de la falta de subministraments general s’ha retardat l’entrega dels nous aparells.

Aquest dimecres s’ha presentat un tractor que neteja les plates a l’hora que aplana la sorra. Ribera ha destacat que es tracta d’un aparell que permet millorar l’efectivitat respecte a l’anterior, ja que es tracta d’una màquina “amb més recursos”. També s’ha presentat una escombradora de gran potència de 6.000 cm3 que es destinarà, principalment, a les urbanitzacions. A més, s’han presentat dos camions petits elèctrics, un dels quals arrossega una illa de contenidors mòbils, que formen part d’un nou projecte de recollida de residus a la zona centre de Sant Feliu de Guíxols que es presentarà en breu.

Finalment, s’ha mostrat també una màquina de neteja elèctrica que és “ideal” per a carrers més estrets, ja que té un sistema de maniobra que permet arribar a zones amb més dificultat d’accés.

Una marca pròpia

La regidora també ha volgut destacar que, malgrat que és l’empresa qui fa la inversió, els vehicles compten amb la marca de Sant Feliu de Guíxols. “És el primer servei municipal que ve amb la marca implantada. Tots els vehicles portaran el logotip de Guíxols”, ha reblat.

Ribera ha assenyalat que espera que entre octubre i novembre hagin arribat els nous camions de càrrega posterior i lateral, a més dels contenidors. “La pandèmia ens ha aturat l’arribada d’aquests elements, perquè necessitem renovar-los”, ha conclòs.

El més llegit

I després