I després

Sant Feliu de Guíxols presenta 15 nous agents de la Policia Local, coincidint amb la temporada d’estiu

Compartiu aquesta història

Des de l’Ajuntament destaquen que es tracta d’un reforç “molt important” i esperen poder seguir ampliant la plantilla

Sant Feliu de Guíxols ha presentat 15 nous agents de la Policia Local, coincidint amb la temporada d’estiu, un dels moments en què la població creix de manera més substancial. Tres dels nous efectius són policies que agafen la seva plaça en propietat, quatre més són interins de llarga durada que substitueixen companys que per diferents motius no estan treballant i els altres vuit són un reforç explícit per a la campanya d’estiu. En aquest sentit, el regidor de Seguretat de Sant Feliu de Guíxols, Ernest Asurmendi, destaca que és “molt necessari” aquest increment d’agents per poder “donar una resposta efectiva” a la ciutadania.

Asurmendi recorda que la ciutat multiplica per tres el nombre d’habitants a l’estiu, com a conseqüència d’esdeveniments com el Festival de la Porta Ferrada o la Festa Major. Amb tot, el regidor reconeix que seria bo poder anar incrementant el nombre de policies que estiguin en plantilla permanent a Sant Feliu de Guíxols. En aquest sentit, Asurmendi xifra en 55 el nombre d’efectius que seria necessari.

“Aquest govern treballa en aquest sentit i amb aquest propòsit. Per a nosaltres és una prioritat la seguretat i creiem que seria un nombre de policies adient, tot i que no és fàcil poder incrementar la plantilla”, ha remarcat.

El més llegit

I després