I després

Sant Feliu de Guíxols ofereix recursos culturals per gaudir des de casa

Compartiu aquesta història

Aquesta Setmana de Sant Jordi ha estat ben diferent dels altres anys. No hi ha hagut paradetes de roses ni de llibres ni actes al carrer però des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha treballat intensament perquè la cultura segueixi arribant a les cases. Per una banda, els escriptors i escriptores de la ciutat han enregistrat uns vídeos amb les seves reflexions literàries, ja sigui parlant de les seves obres, recomanant-ne d’altres o bé llegint fragments. Trobareu tots els vídeos al canal de Youtube de Guíxols Ajuntament i hi podeu accedir sempre que vulgueu per deixar-vos recomanar les seves lectures i gaudir de la literatura.

Per altra banda, l’Ajuntament va impulsar una iniciativa fa unes setmanes amb el nom de Guíxols Descobreix, un apartat web dins de guixols.cat que ofereix recursos culturals permanents.

La setmana de Sant Jordi acaba, però la cultura no acabarà mai. Si hi entreu, trobareu molts recursos online creats per el Museu d’Història, l’Arxiu i la Biblioteca municipals que us permetran estar sempre connectats amb la cultura des de casa.

Dins el mateix terreny de la literatura, hi trobareu llibres digitals proporcionats per la Biblioteca o la campanya ‘Espais Escrits’.

Per altra banda, si us vé més de gust aprofundir en la historia, per exemple, el Museu d’Història publica una nova proposta dins la campanya #confinatsperomaiavorrits: un audiovisual sobre la importància que va tenir per a la salut pública, després de la guerra civil, la figura del metge rural a Sant Feliu i la Vall d’Aro en una època (1939) que una epidèmia de tuberculosi va fer estralls.

I si sou curiosos us agradarà saber que Sant Feliu tenia abans un observatori astronòmic o que al carrer major hi vivia un drac. Doncs això i molt més ho explica l’Arxiu dins els seus recursos del Guíxols Descobreix.

És un espai de continguts recomanats que es va actualitzant constantment. Totes les àrees aniran incorporant nous continguts. D’aquesta manera podem gaudir de la cultura també des de casa.

Clica aquí per accedir a Guíxols Descobreix.

 

El més llegit

I després