I després

Sant Feliu de Guíxols i 5 poblacions veïnes més demanaran transport públic directe fins l’Hospital Santa Caterina

Els alcaldes i alcaldesses de Santa Cristina d'Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart i Llambilles es van reunir a principis de la setmana anterior amb la voluntat de millorar el servei de bus entre aquests municipis i l'Hospital Santa Caterina.

Compartiu aquesta història

Els alcaldes i alcaldesses de Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart i Llambilles es van reunir a principis de la setmana anterior amb la voluntat de millorar el servei de bus entre aquests municipis i l’Hospital Santa Caterina. Sant Feliu de Guíxols, tot i no assistir a la reunió per incompatibilitat d’agenda, també es va voler afegir a la petició.

Els sis consistoris van acordar fer la petició formal al Consorci del Transport públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM), la modificació d’alguns traçats de les actuals línies de transport regular per tal que facin parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

La Regidora de Transports Públics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Fina Cosp, va manifestar la preocupació del l’Ajuntament de la ciutat per la problemàtica que tenen molts veïns i veïnes, que diàriament necessiten desplaçar-se a l’Hospital Santa Caterina, per les condicions deficitàries en temps de desplaçament i espera amb el transport públic actual.

El municipis ja han demanat una reunió amb Pere Saló director de Serveis Territorial de Territori a Girona que el serà confirmada en els propers dies.

El més llegit

I després