I després

SANT FELIU AMB LA “SUPERNIT A LES BIBLIOTEQUES”

Compartiu aquesta història

El Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat, per al 25 maig (entre les 20 i les 21 hores), la “Supernit a les biblioteques” per tal de promoure la lectura entre el públic infantil. La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols forma part de les més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals que oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta, entre elles també les de Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Calonge, Palamós, Palafrugell, Begur i La Bisbal d’Empordà i per a la qual cal fer la inscripció prèvia.

Set coses que has de saber de la Supernit a les biblioteques:
1. Hi hauràs d’anar el divendres 25 de maig.

  1. L’activitat començarà a les 20.00 h., però hauràs d’arribar a la teva biblioteca una mica abans.
  2. L’activitat tindrà una durada d’una hora.
  3. L’aforament és limitat. Parla amb el teu bibliotecari perquè t’hi inscrigui.
  4. L’activitat és gratuïta.
  5. No cal que portis res, només tot el teu enginy per resoldre els dos enigmes que han d’alliberar la Nenúfar i la Matoll.
  6. No vinguis sol, demana a algú de la teva família que t’hi acompanyi.

http://www.ccma.cat/tv3/super3/superbiblioteca/supernit-a-les-biblioteques

 

El més llegit

I després