I després

S’Agaró tindrà una antena telefònica nova

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha donat llum verd –amb els vots del govern de CiU i el PP i el suport d’ERC– a la concessió d’una petita porció de terreny per instal·lar una antena de telefonia mòbil a s’Agaró. Segons informa el diari El Punt Avui, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Josep Maria Solé, va explicar que l’equipament substituirà els equips que actualment funcionen a la confluència dels carrers Pinell i Pere Quart, en un espai que s’urbanitzarà pròximament.
Solé va argumentar que l’antena és “necessària” per “afavorir que no hi hagi zones fosques de cobertura”. Per això s’ha optat per situar-la a prop, quaranta metres més al sud a la confluència del mateix carrer Pinell amb l’escalinata que el connecta amb el carrer Josep Ensesa i Gubert, a la part alta de la urbanització de la Gavina. L’operador que guanyi la concessió haurà d’abonar un cànon anual de 24.000 euros, tot i que el consistori vol fomentar que la instal·lació sigui compartida amb altres companyies per evitar que calguin més antenes.
El PSC i ICV es van abstenir. El portaveu socialista, Maurici Jiménez, va justificar que l’antena pot fer fins a 20 metres d’alt i va suggerir que seria convenient demanar un estudi d’impacte, tot i que no és preceptiu.

El més llegit

I després