I després

‘Robot Dreams’ de Pablo Berger és la nova pel·lícula del Cicle Gaudí

És un film d'animació muda que ens acosta al Nova York dels anys 80 a través de l'amistat d'un gos i un robot

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades per la propera pel·lícula que s’emmarca dins el  Cicle Gaudí de cinema català. Es tracta de ‘Robot Dreams’, dirigida per Pablo Berger i interpretada per Iván Labanda, José García Tos, Rafa Calvo i Tito Trifol.

Berger presenta una pel·lícula d’animació muda que ens acosta al Nova York dels anys 80 a través de l’amistat d’un gos i un robot.

Ens en parla el regidor de Cultura, Alexis Cubó.

Basada en la popular novela gràfica de Sara Varon, ha estat guanyadora als premis Annecy, el festival d’animació més important del mon.

La proposta explica que DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

‘Robot Dreams’ es podrà veure el divendres 21 de juny a partir de les 9 del vespre a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu, a la Sala Abat Panyelles. Podeu accedir a la venda d’entrades online aquí sota.

El més llegit

I després