I després

Revetlla amb orquestra canària al port

Compartiu aquesta història

En les darreres hores el Grup Luque, de la constructora de l’ex-regidor, Pere Luque, ha informat que organitza una Revetlla de Sant Joan que comptarà amb l’actuació d’una de les orquestres més populars de les illes Canàries, “La Sabrosa”, de Tenerife, que viatja expressament a la península per actuar al port de Sant Feliu.
En principi, l’empresari tenia pensar ubicar-la davant del seu local d’hostaleria (Barbieri) del Passeig del Mar però l’Ajuntament va desaconsellar-ho atès que, a la confluència de la rambla amb el passeig s’hi celebra la revetlla central amb la Flama del Canigó i es barrejarien els sons.
Luque va acceptar la ubicació a l’aparcament del port, on se celebra el Festival Internacional de la Porta Ferrada, i ja s’està procedint a muntar l’escenari per acollir als tretze músics que conformen aquesta formació capaç de reunir 5.000 persones en les seves actuacions a les illes afortunades i una de les clàssiques dels grans Carnavals de la ciutat. L’actuació començarà a les 00:00 hores i per 10 euros s’oferirà barra lliure, coca i cava.

El més llegit

I després