I després

REUNIÓ PER REMODELAR LA RAMBLA PORTALET

Compartiu aquesta història

Els comerciants de la Rambla Portalet i entorns es varen reunir amb l’alcalde per proposar que, aprofitant la transformació que suposarà en l’àmbit la construcció del nou Hotel Elke, es plantegi una remodelació tant d’aquest espai com dels vials que hi connecten.

Explicava Carles Motas que aquell espai s’ha de repensar i que li varen agradar les propostes, entre les quals destacava la petició d’allargar la rambla i fer-la uniforme fins el vial del passeig, suprimint l’encreuament que es troba a l’alçada del carrer Sant Roc, que considera que és prescindible, i on s’hi podria fer una actuació semblant a la del carrer Colom, amb un paviment continu.

També apuntava que és fonamental transformar la placeta que es troba entre els carrers Major i Sant Ramon, per connectar definitivament els dos àmbits, donant continuïtat a la zona comercial del centre cap al barri de Tueda.

Motas comentava que els propietaris de l’hotel, que projecten posar-lo en marxa el 2018, també s’han interessat per la millora urbanística d’aquell entorn. I en una altra de les demandes realitzades es proposa que es plantegi un canvi d’arbrat, substituir les velles i frondoses alzines per una espècie que s’adapti més a aquest tipus d’espai urbà i que permeti el pas de la llum natural, contràriament a la situació actual en què esdevé un espai més aviat fosc.

Finalment, va declarar que estudiaran amb els tècnics totes les propostes i plantejaran quines són les mesures que cal prendre per millorar la Rambla Portalet, el carrer Sant Ramon i el carrer Sant Roc, incorporant les demandes, ara que es té l’oportunitat de transformar i de modernitzar aquest espai.

El més llegit

I després