Tal i com ja havíem avançat, dissabte es va celebrar una trobada entre membres de l’equip de govern i veïns del barri del Puig en els safareigs municipals.
Els veïns havien demanat la presència de l’alcalde, Carles Motas, que va estar acompanyat de Jordi Vilà i Josep Melcior Muñoz.

Dijous l’alcalde declarava a la nostra emissora que, tot i que es continuava amb la idea global, s’estudiarien els casos individuals per intentar trobar solucions.

Per la banda del sector dels veïns que estan en desacord pel tancament del trànsit, es varen fer un seguit de peticions que queden reflectides en una carta que s’ha lliurat als membres de l’equip de govern, on es recullen les seves reivindicacions i que esperen que s’estudiïn.

D’altra banda, han informat que han recollit 400 signatures i que continuen amb la campanya per tal de sumar suports i poder revertir la situació, assegurant que pels 15 minuts que dura l’entrada i sortida del col.legi Sant Josep no es pot ofegar el barri, segons afirmen en la seva exposició, que podeu consultar íntegrament en el següent arxiu que conté la seva CARTA