RETIREN LA “L” DE LA MARCA GUÍXOLS DEL PASSEIG

La brigada d’obres de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha retirat la lletra “L” de la reproducció de la marca Guíxols del passeig marítim.

En aquesta ocasió la lletra no ha estat robada, al contrari del que en algun mitjà s’ha publicat, sinó que s’ha descollat de l’estructura per seguretat ja que hi havia perill que es desprengués de l’estructura i que pogués ocasionar algun perill, especialment entre els més petits que hi pugen, hi juguen i en algunes ocasiona les sacsegen.

Recordarem que anteriorment algun brètol havia sostret la lletra “S” als pocs dies de la instal·lació de la marca però en aquesta ocasió s’ha realitzat de forma voluntària pel consistori per les raons anteriorment exposades.

La lletra s’ha traslladat al taller per a la seva reparació i també per fer un motlle per si calgués reposar-la i assegurar-la en millora condicions a l’estructura.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació