I després

RESULTATS DE LA FOTOLLIGA SOCIAL DE L’AFIC

Compartiu aquesta història

Divendres de la setmana passada es va celebrar a la seu del Casino Guixolenc, el fallo de la 4ª entrega de la Fotolliga Social que organitza l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) que en aquesta ocasió proposava com a tema obligat pels participants el “desenfoc creatiu”.
El guanyador, amb 30 punts, fou Jefrey Marti, imparable tant a la lliga domèstica com a la lliga gironina, seguit de Josep Mª Ferran i Enric Estarlí amb 29 i Josep Homs Mir amb 28.
Després d’aquesta quarta entrega, la classificació general segueix encapçalada per Jordi Casanovas amb 113 punts, seguit d’Enric Estarlí amb 108 i Jefrey Marti amb 105.
D’altra banda, i pel que fa a la tercera entrega de la Setena Lliga Catalana de Fotografia Digital que organitza la Federació Catalana de Fotografia, l’AFiC Guíxols ha estat classificada en primera posició amb 99 punts. Aquest resultat ha estat gràcies a les puntuacions obtingudes pels seus associats.
En primera posició ha estat en Narcís Ros Ramió, amb la fotografia titulada “ferros i oreneta” (que il·lustra aquest article), amb 22 punts, seguit per en David Carbó Fusté amb 20 i per l’Albert Collado Gil, la Fina León Quedada i en Miguel Rueda Vico amb 19 punts cadascun.
En segon i tercer lloc trobem l’Associació Acció Fotogràfica Ripollet i l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga amb 97 punts cadascuna.
L’AFIC, en una nota ha felicitat a en Narcís i la resta d’associats “per la magnífica classificació que han obtingut i que classifica a la nostra Agrupació en la primera posició d’aquesta Lliga”.

El més llegit

I després