I després

CREU ROJA CONVOCA EL SETÈ CONCURS LITERARI

Compartiu aquesta història

Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, convoca el seu 7è Concurs Literari Gent Gran amb la intenció de potenciar-lo de cara a la diada de Sant Jordi amb treballs que continguin vivències, records i experiències personals.
Tal i com s’ha fet en les edicions anteriors, les persones que hi vulguin participar, i que tinguin dificultats per escriure o bé redactar, poden comptar amb el suport de voluntaris de l’entitat per facilitar aquesta tasca.
És un concurs adreçat a persones majors de 65 anys amb continguts inèdits i temes lliures, tant en narrativa com en poesia, utilitzant indistintament el català o el castellà, treballs que s’han de lliurar abans del 18 de març a la seu de Creu Roja o bé a través del correu gentgran_sfg@creuroja.org
També ho pot passar a recollir un voluntari, prèvia trucada al telèfon 972 82 22 00. Si s’és nou participant cal omplir l’imprès d’inscripció i aportar una fotocòpia del DNI.
La valoració dels treballs anirà a càrrec d’un jurat format per persones pertanyents a l’àmbit de la cultura i l’educació i es lliuraran el 16 d’abril a la sala d’actes Abat Panyelles, del Monestir, on es comptarà amb la presència de les autoritats municipals.
Es lliurarà un primer, segon i tercer premi, en la modalitat literària i un primer, segon i tercer en la modalitat emotiva. Tots els participants rebran, una còpia de les obres presentades, juntament amb un obsequi de participació.
Bases del concurs: ARXIU BASES

El més llegit

I després