I després

XERRADA SOBRE ELS PERILLS DELS MENORS A INTERNET

Compartiu aquesta història

Com ja havíem avançat, el proper dijous 21 de gener a les 21:30 h., al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la Fundació Cor de Maria-Sant Josep i la seva associació de mares i pares d’alumnes han organitzat una xerrada oberta a tothom que anirà a càrrec de dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols amb l’enunciat “El maltractament entre iguals (nens i adolescents)”.
L’accés és gratuït i hi intervindrà David Sensada, de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra que avançava, a través de la nostra emissora, el contingut de la xerrada: “Tractarà especialment sobre els perills en l’ús d’Internet dels nenes i nenes adolescents i també més petits. Els explicarem als perills als quals estan exposats com ara les estafes, l’objectiu d’adults que utilitzen Internet per contactar amb menors per tal d’aconseguir fotografies i vídeos de contingut sexual, entre altres propòsits”.
Sensada considera que la responsabilitat del control sobre l’ús d’Internet que fan els menors és dels pares i que cada any es trobem amb casos que cal intentar evitar.
També declarava que aquesta és una bona ocasió per convocar el màxim de persones possible ja que “ens costa trobar la fórmula per poder reunir un bon nombre de mares i pares, suposo que pel fet que tothom està molt ocupat però crec que els pot interessar el que explicarem ja que cada any es produeixen casos, alguns dels quals acaben en els jutjats.
Nosaltres solem treballar amb els responsables de les comunitats educatives per tal d’evitar aquesta problemàtica a través de la informació i dels consells bàsics de seguretat”.
Aquesta és una de les xerrades programades dins del curs 2015-2016 per la Fundació Cor de Maria-Sant Josep, que segueix a la celebrada anteriorment pel professor i escriptor Francesc Torralba.

 

El més llegit

I després