Fa  uns mesos ens varem topar al Twitter amb una piulada d’un personatge que penjava un vídeo enregistrat a la Cala Jonca de Sant Feliu de Guíxols, en el qual demanava públicament poder formar part de la programació del Festival Porta Ferrada, ja que assegurava que era de ganxó i que volia actuar en el seu poble: https://www.youtube.com/watch?v=S1qjGDBQKYo

No ens sonava el personatge i varem investigar a través d’Internet de qui es tractava, i els resultats ens varen acostar a la figura del “predicador” JJ Bolton, un vocalista i compositor que es fa acompanyar  d’una formació anomenada “Coro Gospel Punk”

Ens varem posar en contacte amb ell i ens referia que el seu besavi i el seu avi eren de Sant Feliu, que la seva mare viu aquí i que cada setmana ens visita. I ho demostra en aquest vídeo:https://www.youtube.com/watch?v=FjlNPk00pTU.

Insistim en què no ens sona la seva cara, li demanem el seu nom i respon: “sóc un superheroi i sempre em mantinc en l’anonimat, m’encantaria viure a Sant Feliu però no puc”. Això fou tot.

Ens trobem, doncs, davant d’un personatge desconegut però que es mostra divertit, apassionat, reivindicatiu i punyent, amant de la música i compromès amb el show, com es pot comprovar en els vídeos que publica.

En el seu web s’apunta que els components de la banda provenen de formacions consolidades com Discípulos de Otilia, Sin papeles i P-Q-Liars i que ofereixen una fusió de ska, reggae, punk i rock.

A més de recollir la seva reivindicació per actuar en el Porta Ferrada, el millor que podem fer és aportar els enllaços d’alguns dels seus vídeos que, com podeu comprovar, són prou entretinguts: https://www.youtube.com/watch?v=_09lVUjZuXc