Aquest 2017 el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols ha tornat amb renovades activitats i nou dinamitzador realitzant activitats diàries de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 hores com jocs de taula, activitats de circ, tallers de graffiti, malabars, videojocs, cinema, cosmètica low cost, masterchef, etc.

A més, s’han iniciat unes activitats periòdiques regulars, l’espai de deures els dilluns i els dimecres i l’orientació laboral jove els dimarts.

Es continua prestant el servei d’Informació juvenil els matins, en hores convingudes, entre 09.00 i 13.00 hores i regularment de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 hores. I el Punt Jove de salut amb col.laboració amb ACAS els dilluns.

Estan a punt d’iniciar-se les visites als instituts de la ciutat per mantenir i aprofundir amb el contacte amb els joves estudiants de la ciutat. A més de visites a la biblioteca i serveis socials per poder col·laborar amb les activitats de dinamització juvenil.

Es convida als joves que encara no han visitat el Punt Jove que l’Axel, el nou dinamitzador es troba a disposició per tal d’assessorar sobre els serveis i activitats que poden ser del seu interès a més de la possibilitat de relacionar-se amb altres joves.