Restriccions de trànsit a l’enllaç de Platja d’Aro nord de la C-31

Segons Fonts del Diari Digital de la Ciutat de Girona, gironainfo.cat, l’execució de les obres de desdoblament de la C-31 comportarà el tancament total a la circulació de l’enllaç de Platja d’Aro nord, a partir del 3 de novembre i fins al 3 de desembre. Els vehicles tindran com alternativa els enllaços centre i sud de la C-31, en funció de l’itinerari.
Els treballs del desdoblament de la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós van comportar, el 13 d’octubre passat, el tancament d’un ramal de l’enllaç de Platja d’Aro nord; en concret, el de sortida de Platja d’Aro cap a Palamós i Calonge. A partir de demà, 3 de novembre, els treballs requereixen el tancament de tot l’enllaç, fins al 3 de desembre vinent.
Els vehicles tindran com a principals alternatives els enllaços centre i sud de Platja d’Aro de la mateixa C-31.
Els moviments d’entrada i sortida cap a i des del sud (AP-7, Barcelona) s’efectuaran per l’enllaç de Platja d’Aro sud.
Els moviments d’entrada i sortida cap a o des de Calonge o Palamós es duran a terme per l’enllaç de Platja d’Aro centre o bé per mitjà de la carretera C-253.
A partir del 3 desembre, es reobrirà la connexió entre la C-31 i Platja d’Aro nord i es garantiran tots els moviments possibles, inclòs l’accés cap a la zona de Mas Nou, mentre continuaran els treballs per a remodelar l’enllaç. Aquestes tasques podran comportar restriccions puntuals al trànsit, en funció de les necessitats de l’obra.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació