I després

Restriccions de trànsit a l’enllaç de Platja d’Aro nord de la C-31

Compartiu aquesta història

Segons Fonts del Diari Digital de la Ciutat de Girona, gironainfo.cat, l’execució de les obres de desdoblament de la C-31 comportarà el tancament total a la circulació de l’enllaç de Platja d’Aro nord, a partir del 3 de novembre i fins al 3 de desembre. Els vehicles tindran com alternativa els enllaços centre i sud de la C-31, en funció de l’itinerari.
Els treballs del desdoblament de la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós van comportar, el 13 d’octubre passat, el tancament d’un ramal de l’enllaç de Platja d’Aro nord; en concret, el de sortida de Platja d’Aro cap a Palamós i Calonge. A partir de demà, 3 de novembre, els treballs requereixen el tancament de tot l’enllaç, fins al 3 de desembre vinent.
Els vehicles tindran com a principals alternatives els enllaços centre i sud de Platja d’Aro de la mateixa C-31.
Els moviments d’entrada i sortida cap a i des del sud (AP-7, Barcelona) s’efectuaran per l’enllaç de Platja d’Aro sud.
Els moviments d’entrada i sortida cap a o des de Calonge o Palamós es duran a terme per l’enllaç de Platja d’Aro centre o bé per mitjà de la carretera C-253.
A partir del 3 desembre, es reobrirà la connexió entre la C-31 i Platja d’Aro nord i es garantiran tots els moviments possibles, inclòs l’accés cap a la zona de Mas Nou, mentre continuaran els treballs per a remodelar l’enllaç. Aquestes tasques podran comportar restriccions puntuals al trànsit, en funció de les necessitats de l’obra.

El més llegit

I després