I després

Reprogramades les representacions del Guíxols Escena: devolucions fins el 30 d’abril. Ens en parla la regidora Núria Cucharero

Degut a les afectacions de la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligada a reprogramar les representacions previstes dins el certamen de teatre professional Guíxols Escena.

Compartiu aquesta història

Degut a les afectacions de la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligada a reprogramar les representacions previstes dins el certamen de teatre professional Guíxols Escena.

La regidora responsable de l’àrea, Núria Cucharero, ha explicat al programa especial informatiu de Ràdio Sant Feliu que “després de parlar amb les diverses companyies, l’hem reprogramat a partir del mes de setembre i durant la tardor”.

Cucharero recorda que totes aquelles persones que ja havien adquirit les entrades per alguna de les representacions i li vagin bé les noves dates, aquestes seran vàlides per les noves funcions.
En el cas que algú no pugui assistir a alguna de les noves dates “evidentment se’ls farà la devolució dels diners”, afirma la regidora.

Qui hagi adquirit les entrades a través de Codetickets, pot sol.licitar la devolució de l’import a: entradas@codetickets.com
Les adquirides en modalitat d’abonament, tindran el mateix funcionament. En cas de sol.licitar la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament.

Qui hagi adquirit els tiquets a través de la taquilla de l’Oficina de Turisme s’ha de comunicar via correu electrònic amb: cultura@guixols.cat, indicant com a assumpte “Devolució Guíxols Escena”.
Al correu s’haurà d’indicar: nom de l’espectacle, nom indicat en la compra de la/les entrades, fila i butaca, codi d’identificació de l’entrada i número de compte corrent per fer la devolució.
Els tiquets adquirits en modalitat d’abonament, tindran el mateix funcionament. En cas de sol·licitar la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament.

La data màxima per demanar la devolució és el dia 30 d’abril. Com a conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, la taquilla situada a l’Oficina de Turisme restarà tancada per a l’atenció presencial fins a nou avís.

Les noves dates de les representacions són:

Els Brugarol el diumenge 13 de desembre a les 19h.
La dona del 600 el dissabte 3 d’octubre a les 21 hores.
Les píndoles de microteatre el dissabte 14 de novembre a les 21 hores.

Teniu informació detallada de les obres si feu clic aquí.

El més llegit

I després