I després

Èxit rotund de les incripcions per donar sang a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat al conjunt de municipis catalans de Catalunya que han ofert els seus espais per garantir que seugeixin havent-hi donacions de sang mentre duri l’epidemia del coronavirus i, amb poques hores, ha esgotat totes les places d’inscripció per la donació. Un cop més, la solidaritat dels guixolencs és digne d’exemple. Dimecres dia 1 d’abril a les 6 de la tarda totes les places disponibles per fer donacions de sang es van esgotar. S’havien previst 150 donacions, 50 per divendres dia 3 d’abril i 100 per dissabte dia 4 i actualment ja no hi ha hores lliures per reservar cita. S’ha omplert el cupó i ja no s’hi pot apuntar ningú més.

L’Ajuntament agraeix molt al ciutadans que s’hagin implicat en aquesta fita, ja que cal que es mantingui el ritme habitual de donacions de sang malgrat l’Estat d’Alarma. La sang contina sent necessària durant l’epidèmia per als pacients amb tractaments de càncer, per accidents, parts amb complicacions, o altres circumstàncies i ara no es poden quedar sense.

Pel qui s’hagi apuntat i faci la donació de sang aquest cap de setmana, cal recordar que s’han de cumplir les mesures d’higiène corresponents a la situación que estem vivint: quan aneu a donar sang us demanaran que us renteu les mans, que mantingueu la distància d’un metre i mig, si no porteu el formulari emplenat de casa, us donaran un bolígraf d’un sol ús per fer-ho allà, us prendran la temperatura i els assistents aniran tots amb mascareta i guants.

El més llegit

I després