I després

Renfe col·labora en la promoció del concert de Les Luthiers a Sant Feliu

El concert a la nostra ciutat serà per acomiadar-se del públic, tal i com estan fent en aquesta darrera gira

Compartiu aquesta història

L’operador ferroviari espanyol ha anunciat que col·labora amb l’espectacle del grup musical argentí que s’acomiada aquest estiu del públic espanyol amb concerts els dies 4, 5 i 6 de juliol a l’Auditori del Fòrum a Barcelona i el 9 de juliol dins la programació del Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

El grup humorístic-musical Les Luthiers s’acomiada per sempre dels escenaris amb Más Tropiezos De Mastropiero, que barreja música i humor, com sempre ha fet aquesta formació.

En la seva col·laboració, Renfe difondrà l’oferta en els suports d’informació i comunicació com a les màquines autovenda, a les pantalles dels tren de Rodalies de Catalunya, als webs de renfe.com i  rodaliesdecatalunya.cat, a l’app i xarxes socials.

Renfe assegura que té un gran compromís i responsabilitat amb la societat en el seu conjunt, per la qual cosa secunda i col·labora amb cada esdeveniment cultural, d’oci i destinació turística a través del Tren de la Cultura de Renfe, fent ús del ferrocarril com a transport principal i més sostenible.

El més llegit

I després