I després

Prop de 700 nedadors participaran dissabte d’una nova edició de la Marnatón eDreams

Un total de 3 proves seran les que formaran part de la competició, que també inclourà una prova pels més petits que es farà a la badia

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 1 de juliol arriba fins a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Marnatón eDreams. La prova consistirà en 3 distàncies, de 12, 6 i 1,5 quilòmetres. També hi haurà una prova dirigida als més petits anomenada ‘Kids’.

La prova de 12 quilòmetres, que ja té uns 150 participants apuntats, sortirà des de Tossa de Mar a partir de les 8 del matí en diverses franges horàries i arribarà fins a la platja gran de Sant Feliu.

La de 6 quilòmetres és la prova amb més inscrits, uns 300, i tindrà sortida des de Canyet a les 10.15 hores i també arribarà al mateix emplaçament. La darrera prova, la de 1,5 quilòmetres, sortirà des de Port Salvi  a les 9 del matí i farà el seu recorregut fins la platja gran.

Pel que fa a la prova dels més petits, farà recorreguts de 50, 100, 200 i 400 metres per l’interior de la badia de Sant Feliu a partir de les 12 del migdia.

A partir de les 12.30 està previst que comenci l’entrega de premis als Jardins Juli Garreta i, a continuació, se celebrarà una botifarrada. Podeu accedir a tota la informació sobre la prova clicant aquí.

El més llegit

I després