I després

Recuperen més ganxoneries a La Pansa

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’ha estat enregistrant a la taverna La Pansa de Sant Feliu, una altra edició de Les Noves Ganxoneries, un exercici que repeteixen per segona vegada alumnes de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una idea que parteix d’un exercici destinat als alumnes de Competències per a la Societat de la Informació. Informàtica 2 que consisteix en muntar, en paral·lel, imatges enregistrades per diverses cameres a través d’una única font de so i conservant la sincronia.
Per segona vegada es convocaven a diversos personatges, en aquesta ocasió lligats a les tavernes, per tal d’aportar anècdotes, situacions i personatges, emulant les exitoses Ganxoneries del 1925 compilades per Manel de l’Horta (Manel Sala) i impreses per l’Octavi Viader.
En aquesta ocasió els convidats i convidades foren: Lluís Pascalet i Carmen Noguerón (El Corsari), Albert Oliveras (Cal Nou Noè), Pepita Agustí i Maribel Bosch (La Pansa), Joana Valls (Can Perich), Quimet Clarà (Bar Montserrat), Lluís Cruañas (Eldorado), Paquita Llopart (Hostal Zurich) i Llibori (L’Arc) que varen aportar noves anècdotes, personatges i motius genuïnament ganxons que queden recollides per a l’anecdotari i la petita història oral de la Ciutat que esperem que algun dia, triades i recopilades, es puguin veure recollides tant en vídeo com amb alguna publicació que farà les delícies dels ganxons amants del tarannà bromista i imaginatiu de molts dels personatges locals que destacaven per la seva imaginació en clau d’humor.

Premeu per ampliar

DSCN6391

DSCN6430

El més llegit

I després