I després

Recull d’activitats i notícies diverses de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Neteja del fons marí de la badia de Sant Feliu aquest diumenge

Aquest diumenge a partir de les 8 del matí es fa una nova edició de la neteja del fons marí al Racó de Garbí de Sant Feliu de Guíxols. Està previst que a 2/4 de 12 del migdia es faci la pesada dels materials que s’extreguin del fons, junt amb l’entrega de trofeus. L’acte finalitzarà pels volts de la 1. Organitza: Associació Esportiva Ganxona Dive Dfferent, col.labora: Ajuntament de la Ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

Quadre comparatiu dels resultats de les eleccions 2011-2007

2011 REG. 2007 REG.
PSC 1.874 5 2.606 7
PP 472 1 298 0
ICV 436 1 584 1
TSF 1.919 6 1.700 5
CIU 2.491 7 2.037 5
SI 294 0
ERC 478 1 688 2
AMICS 480 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Dones ganxones, dones del món

Amb aquest enunciat des del Punt SIAD de Sant Feliu convidem a totes les dones aquest diumenge des de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols per celebrar la III Jornada d’Intercanvi Cultural. Vine, comparteix, apren…

Per més informació igualtat@guixols.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C.E.M, la data exacte de la trobada de Cako i sortida al Puig Gros aquest dissabte

El Centre Excursionista Montclar informa que La 3ª trobada CAKO és el dilluns dia 30 de maig a les 20.30 hores al Mas Pla de Solius.

Sortida al Puig Gros el dissabte 28 de maig

Tornarem per ser nets i arreglats a l’hora de començar el partit. Horari de trobada. 15:30h al centre Excursionista montclar, arribada a les 20:00h al mateix lloc.
Anirem fins la Costa d’en cirera, passant per la roca de l’Àguila i les Tres Fonts. Cal porta: capelina, protecció solar, gorra, calçat adequat per caminar, berenar i aigua. Preu gratuït.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obert el Punt d’Autoservei d’Ocupació de Catalunya a SFG

Us comuniquem que ja tenim obert el Punt d’Autoservei del Servei d’Ocupació de Catalunya.
Ubicació a Guíxols Desenvolupament planta baixa ( Estació d’Autobusos) C/ Enamorats 65-99.
Horari d’obertura de dilluns a divendres de 9h a 14 h .
Els tràmits que s’hi poden realitzar són :
El catàleg de prestacions per desocupació .
La renovació de la demanda d’ocupació.
L’obtenció d’alguns informes d’ocupació.
Consulta i canvi de la situació administrativa de l’usuari.
Impressió d’informes personalitzats i actualització de les dades del perfil del demandant.
Informació de cursos de formació i ofertes de treball.
Preinscripció dels cursos de formació .
Per qualsevol informació poseu trucar al tel. 972.32.70.33 o mail som@guixols.cat

Servei d’Ocupació Municipal

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dissabte 28 de maig, a les 12 hores, tornem a tenir l’hora del conte a la Biblioteca.
Aquest cop, la companyia VadeContes presentarà l’espectacle Va d’ecologia, contes per salvar el planeta.
El nostre planeta està malalt i n’hem de prendre consciència. Que podem fer per curar-lo? No només es tracta de reciclar, també hem de mirar de no embrutar-lo, ja sigui amb les deixalles que deixem tirades per aquí i per allà, si no també mirant de tenir una mobilitat sostenible o de vigilar amb la desforestació. Us ho perdreu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordatori de trasllat de data de l’obra “Petits,crims conjugals”

Us recordem que s’ha canviat de data l’obra “Petits Crims Conjugals”. La funció estava prevista per al proper divendres 27 de maig, i la nova data és el DISSABTE 18 DE JUNY a les 21 h. Si ja tenieu l’entrada i no us va bé assistir el dia de la nova data, podeu passar per l’Oficina de Turisme (Edif. Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols – Tf. 972 82 00 51) i us tornaran l’import íntegre de l’entrada. En cas que no us suposi cap entrebanc assistir-hi, podeu mantenir la mateixa entrada que ja tenieu.

6è Festival del Club Patí Guixolenc

El proper diumenge 29 de juny a les 18 h. al Pavelló Municipal d’Esports de La Corchera, tindrà lloc el 6è Festival Club Patí Guixolenc que donarà cloenda a la temporada. Hi haurà exhibicions dels patinadors ganxons i altres de clubs convidats.

 

 

 

 

 

 

 

L´ús dels safaretjos públics, reunió el dimarts

Us volem informar que el proper dimarts 31 de maig de 18:00 a 20:00 de la tarda, tindrà lloc una sessió de treball dins del procés de participació ciutadana sobre l’ús dels Safaretjos del Puig.

En aquesta sessió comptarem amb la col·laboració de diferents tècnics especialitzats, que ens assessorarant sobre les diferents possibilitats que ofereix l’espai dels Safaretjos del Puig.

Us volem informar que el proper dimarts 31 de maig de 18:00 a 20:00 de la tarda, tindrà lloc una sessió de treball dins del procés de participació ciutadana sobre l’ús dels Safaretjos del Puig.

En aquesta sessió comptarem amb la col·laboració de diferents tècnics especialitzats, que ens assessorarant sobre les diferents possibilitats que ofereix l’espai dels Safaretjos del Puig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajudem a Back on Time a arribar a la final!!

Després d’una dura competició i passar tres eliminatories el Grup Back on time del que en formo part hem arribat a les semifinals del concurs internacional Surface Festial on ens juguem poder tenir una gira per Londres i anar a la final internacional d’allà.
Per aconseguir arribar a la final que tant temps estem lluitant arribar-hi necessitem de la teva col.laboració.
Et demanem que enviïs un sms tal com indica la foto a continuació.
Text: BCN 067 enviar-lo al 25024
Moltes gràcies per col.laborar junts ho aconseguirem !!!

Alícia

 

 

 

 

 

 

 

Entrades del Festival de la Porta Ferrada, ja a la venda

Les entrades del Festival de la Porta Ferrada ja es poden adquirir a través dels canals electrònics de venda (Servicaixa i Telentrada). Per comprar entrades a Sant Feliu de Guíxols, es posaran a la venda probablement pels volts del 15 de juny (data i lloc de venda per determinar).

 

 

 

 

 

 

 

Llibres de temàtica local ara en format digital al web municipal

L’Arxiu Municipal i l’Àrea de Premsa de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols estan acostant als ciutadans la història local a través de la publicació electrònica d’alguns llibres publicats en els últims anys per l’Ajuntament. De moment s’han publicat dos exemplars, el llibre d’Àngel Jiménez Memòria de la Postguerra (1940-1960) i el llibre de César Yáñez, Sortir de casa per anar a casa. Comerç, navegació i estratègies familiars en l’emigració de Sant Feliu de Guíxols a Amèrica, en el segle XIX (que tracta sobre els indians de Sant Feliu de Guíxols).
L’interès de l’es dues àrees és treballar conjuntament per tal de fer accessible al públic llibres de temàtica local editats al llarg dels anys pel Consistori, especialment tots aquells que costen de trobar ja sigui perquè estan descatalogats o no són presents en les llibreries.
En pocs dies es posaran a la pàgina web www.guixols.cat dues propostes més.
Espai de la pàgina web on es troben els llibres:
http://www.guixols.cat/web/cultura/arxiu-municipal.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dilluns a la Biblioteca, xerrada sobre l’etiquetatge de productes

El proper dilluns, 30 de maig a les 10 del matí a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, la Xarza de Mercats Municipals de Girona, organitza la xerrada: “Com hem d’etiquetar els productes ?” a càrrec de Xavier Nieto, tècnic de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat. de Catalunya.
Cal confirmar assistència abans d’aquest divendres, 27 de maig. Les places són limitades. Informació a Guíxols Desenvolupament, al primer pis de l’Estació d’Autobusos. Telèfon 972 32 70 33, correu electrònic industria@guixols.cat.

 

 

 

 

 

 

Divendres la Cambra de SFG organitza: “L’energia entre l’eficiència i la suficiència”

El divendres 27 de maig de 2011, a les 8,45 hores i a l’Hotel S’Agaró (Platja de Sant Pol, S’Agaró) els presidents de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig , el de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, i el de la Fundació Cercle d’Infraestructures, Pere Macias oferiran una conferència–col·loqui, a l’hora d’esmorzar, en la qual els convidats exposaran les seves ponències durant quinze minuts, per tal que a continuació els assistents puguin intervenir en un torn obert de paraules en la propera jornada del Cercle d’Infraestructures a la Costa Brava.

Es comptarà amb la presència dels següents ponents: Josep Maria Rovira Vilanova, Director General d’Endesa Catalunya, Josep Canòs, Director d’Energia, Mines i Seguretat, Generalitat de Catalunya, Joan Vila, empresari del territori i expert en temes energètics i Josep Puigbó, periodista i moderador, per tal de debatre i aportar visions diferents sobre: “L’energia entre l’eficiència i la suficiència”

La durada prevista de l’acte és de 2 hores i les inscripcions són gratuïtes (prèvia inscripció) a la Cambra Comerç de Palamós. Tel. 972 314 077 info@cambrapalamos.org , Cambra Comerç de St. Feliu de Guíxols Tel. 972 320 884 premsa.stfeliu@cambrescat.es o bé al Cercle d’Infraestructures Tel. 934 017 345 silvia.borges@upc.edu

 

 

 

 

 

 

David Castro substituirà Francesc Casanoves com a cap dels Mossos a Sant Feliu

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, es va reunir la setmana passada amb els nous caps policials que s’han incorporat a l’estructura de comandaments de la Regió Policial de Girona. El cap de la Regió Policial, el comissari Joaquim Belenguer, i la sots cap de la Regió, la Intendenta Alícia Moriana,varen estar els encarregats de presentar els nous comandaments al delegat.
L’inspector David Castro, procedent de la comissaria de Roses, substituirà el sotsinspector Francesc Casanovas, fins ara responsable de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Guíxols. El nou cap va ingressar al cos l’any 1993 i la seva trajectòria s’ha vist marcada per la participació activa en els desplegaments de Girona i Barcelona i per exercir com a cap de la comissaria de Barberà del Vallès entre el 2007 i el 2010 i la comissaria de Roses fins a l’actualitat.
A l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, l’inspector Pedro Castrejón substitueix el sotsinspector Jaume Franco. Mentre que a la comissaria de Roses s’incorpora l’inspector Xavier Domènech, en substitució de l’inspector David Castro.

 

 

 

 

 

 

 

 

“SI” La ciutat ha triat: seguim a la foscor.

Des de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Feliu de Guíxols aprofitem per donar les gràcies als 297 votants que han triat la nostra opció a les passades eleccions municipals i a tot el públic que ens ha seguit als actes organitzats pel nostre partit. La majoria de la població ha optat per un vot aparentment útil, basat en la teòrica facilitat d’entesa entre el govern local i el govern de la Generalitat. Ens hagués agradat posar el nostre gra de sorra per començar a sortir de la foscor i fer despertar el potencial de Sant Feliu, però tot i això, hem d’estar contents per la feina feta i per haver superat tots els entrebancs i la gairebé nul·la presència als mitjans de comunicació no-ganxons. Per això, la nit de diumenge vam brindar per aquests quasi 300 vots, aconseguits amb una llista equilibrada, que va per feina, que no enganya ningú i que no busca excuses de mal pagador. S’han fet coses bé i coses malament. A la propera ho aconseguirem. Confiem en vosaltres.

També aprofitem per felicitar Convergència i Unió (CiU) com a guanyadors de les eleccions, a Tots per Sant Feliu per la magnífica campanya i el seu ascens, i també als partits que s’han pogut mantenir amb representació al consistori. Estem a la seva disposició per oferir-los la nostra col·laboració en algun punt del nostre programa.

 

 

 

 

 

 

 

 

El Club de lectura per a adults convoca per divendres

El proper divendres 27 de maig, a les 20.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Octavi Viader una nova trobada dels membres del Club per comentar l’obra A la platja de Chesil, de l’escriptor anglès Ian McEwan. La novel·la tracta temes d’interès universal com la innocència, la desil·lusió, el desig i la repressió i les oportunitats perdudes o rebutjades, i crea un petit però complet univers al seu voltant. Us hi esperem!

El més llegit

I després