I després

RECONEIXEMENT OFICIAL AL TAEKWONDO GANXÓ

Compartiu aquesta història

Els guanyadors i primers classificats del campionat Mundial de Taekwondo anomenat “10th Open World Championships”, celebrat a Conventry (Regne Unit) foren rebuts a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per rebre, per part de les autoritats, un reconeixement pels importants èxits esportius assolits, tant en aquesta competició com en d’altres al llarg del 2013. La regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, acompanyada de l’alcalde Joan Alfons Albó i altres regidors, van fer un petit acte d’agraïment i suport.
Aquests integrants del Club Taekwondo A Punt han aconseguit or i plata en aquest campionat mundial, i deixen molt alt el nivell dels guixolencs.
En aquesta competició s’hi van desplaçar un equip de tres nois i noies de Sant Feliu de Guíxols, que van aconseguir dues medalls d’Or (campions del món) i una medalla de Plata (subcampiona del món).
Or per Xavier Pérez Pérez, el qual va participar en la categoria Sènior (més de 18 anys) de Cinturons de Color (de groc a marró, ell és verd), es va proclamar campió del món amb medalla d’Or.
Or també per a Ivon García Corts, qui va participar en la categoria de menys de quinze anys de Cinturons de Color (la Ivon té 9 anys i és cinturó blau-marró) i es va proclamar campiona del món amb medalla d’or.
Plata, que va ser per Sarah Ginger, qui va participar en categoria sènior (més de 18 anys) de Cinturons Negres i va aconseguir esdevenir subcampiona del món amb la medalla de plata.

El més llegit

I després