I després

RECONEIXEMENT AL ANTICS REGIDORS

Compartiu aquesta història

Dilluns es va avançar el ple ordinari, que normalment se celebra el darrer dijous de cada mes, atès que coincidia amb la diada de Sant Esteve.
En el punt número 2 de l’ordre del dia, hi havia un punt poc habitual en les darreres legislatures, es tractava de fer un reconeixement públic i oficial als regidors de l’anterior legislatura del període 2007 – 2011.
Tot i que hi van haver algunes absències significatives, al gruix de representants hi varen assistir (Esther Martínez, Antoni Basart, Víctor Pascual, Carles Xargay, Anna Buxó, Richard Navarro, Silvia Egido i Mª Teresa Camarassa) se’ls va lliurar una carpeta amb un escrit entranyable en paper vegetal acompanyat de diverses fotografies realitzades pel servei de premsa, exercint les seves funcions en diferents actes públics.
En la introducció del punt, l’alcalde, Joan Alfons Albó va dir que en els temps que corren i davant de la desafecció de les persones envers la classe política, calia deixar de banda als qui són persones que voluntàriament es sacrifiquen pels seus conciutadans amb la intenció d’aportar el millor d’ells mateixos en favor de la comunitat sense cap altre objectiu que el d’invertir el seu temps i esforç per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans. Tot seguir, d’un en un i amb l’aplaudiment de tots els regidors en actiu, varen acostar-se fins a la presidència per tal de recollir el record del seu pas pel consistori ganxó.
Entre les absències destacaren les de Joaquim Valls, Pere Luque, Miquel Lobato i Pere Ararà. A la frontera de les dues legislatures, la figura d’en Jesús Fernàndez que entrarà en el col·lectiu d’ homenatjats de la propera legislatura.

El més llegit

I després