I després

Recollides prop de 550 tones de mobles vells i voluminosos l’any passat a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El servei de recollida de trastos vells i de residus voluminosos de l’Ajuntament va fer l’any passat prop de 3000 recollides, el que suposa una 60a de retirades cada setmana.

Amb tot es va arribar a recollir prop de 550 tones d’andròmines i restes verdes de poda de particulars.

Ara fa uns anys el consistori va canviar el sistema de recollida d’aquests residus de gran format. Ara qui vulgui desfer-se d’aquest tipus de trastos vells els ha de portar directament a la deixalleria, a tocar del pavelló Carles Nadal, o, si es prefereix, es pot concertar dia de recollida amb el servei gratuït que ofereix l’Ajuntament.

Per tal de facilitar desfer-se de mobles, electrodomèstics i altres objectes grans, l’Ajuntament té implantat un sistema de recollida porta a porta. Només cal trucar al 900 10 26 05 de 8 del matí a 2 de la tarda i s’informarà de quin dia, a quin lloc i a partir de quina hora es poden deixar els voluminosos a la porta de casa per ser recollits.

Tot i aquestes facilitats, encara són molts els actes incívics que abandonen mobles, electrodomèstics i altres residus a la via pública, sovint al costat dels contenidors d’escombraries. Es tracta, però, de residus que els camions de recollida selectiva no poden assumir i es necessari activar serveis extraordinaris per retirar les deixalles de gran format de la via pública, cosa que fa augmentar la factura global de la recollida d’escombraries.

El consistori recorda que la Policia Local està facultada per multar a qui no compleixi amb la normativa i abandoni trastos a la via pública.

 

  • Telèfon per concertar recollida.

900 10 26 05

 

El més llegit

I després