Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols farà una recollida de xampú, sabó, raspalls i pasta de dents, des del 19 de maig fins al 15 de juny. Com ja sabeu, el passat 8 de novembre de 2013, el tifó Haiyan va colpejar Filipines. El seu efecte va ser devastador, segons les dades aportades per Intermon Oxfam: Més de 14,1 milions de persones afectades, prop de 6.000 morts i 4,1 milions de persones desplaçades.
Gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i a la tasca que duu a terme en el país l’entitat filipina Kalipay Negrense,  Xarxa Solidària ha donat suport a famílies de pescadors de la devastada illa de Lakawon, fent possible la construcció de 12 barques amb les que podran començar a subsistir.
Però queda molt per fer. Passada l’emergència, cal treballar en la rehabilitació de les zones més afectades. Actualment gairebé 5,6 milions de persones requereixen ajuda alimentària i suport per evitar la inseguretat alimentària i recuperar els seus mitjans de vida agrícoles i pesquers (Segons ONU).
Els llocs de recollida d’aquets productes d’higiene es fa en els següents puts:
– Escoles d’infantil i primària.
– IES.
– Escoles Bressol.
– Centres cívics.
– Escola d’adults.
– Escola de música.