I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES ESPORTIVES

Compartiu aquesta història

UN QUART DE SEGLE DE TRIATLÓ A SFG
Sant Feliu passa des del passat dissabte a formar part del selecte grup d’organitzacions que han complert 25 edicions . Organitzada per un dels històrics clubs del triatló a Catalunya, l’Aquàtic Club Xaloc, la prova de l’aniversari ha complert amb totes les expectatives de bona organització que en tots aquests anys ha portat a terme. Dels més de 450 participants que han estat presents a la cita. Albert Parreño i Dolça Ollé, foren els guanyadors d’aquesta especial edició , ambdós del Fasttriatlon , que ha tornat ha donar un recital en guanyar en clubs tant en masculí i femení.

triatlo500

4 PODIS DE GIMNÀS DOJO A L’INTERCOMUNITARI
Es va celebrar el Campionat Intercomunitari de Karate al Pavelló Nord de l’Hospitalet on hi va participar el Gimnàs Dojo de Sant Feliu de Guíxols.
Hi van anar 5 alumnes; 2 infantils de cinturó verd (Aida Martinez i Oriol Mora), 1 juvenil cinturó blau (Victor Martínez), 1 cadet cinturó negre (Lidia Mora) i 1 blau junior (Than Quang Oliver).
L’Oriol, en Victor, la Lidia i en Than Quang, van quedar tercers a les seves categories.
Oriol kata infantil, en Victor kumite combat juvenil, la Lidia en kumite cadet i en Than Quang en kata.
En el campionat hi havia participants de Catalunya, València i Aragó, mlts d’ells membres de les seleccions esportives de la seva comunitat com ara de la selecció catalana i també molts d’ells membres de la selecció espanyola. La majoria eren campions de la seva comunitat autònoma o bé de l’Estat, la qual cosa demostra el bon paper dels ganxons que varen aconseguir 4 podis.

DOJO500

MARC CROSAS FITXA PER LOS LEONES NEGROS
El futbolista ganxó Marca Crosas continua el seu periple esportiu amb una nova escala però sense sortir de Mèxic en aquesta ocasió, després que el Santos Laguna el declarés transferible el 12 de maig després de cinc torneigs i que es proclamés campió del Torneo Clausura l’any 2012. La propera temporada jugarà a les files dels Leones Negros de la Universidad de Guadalajara, equip que acaba de pujar a la màxima categoria com a préstec per un any amb opció de compra.
El jugador migcampista guixolenc (26 anys), també va guanyar el campionat de la Lliga i la Copa de la Lliga de França amb l’Olympique de Lió (2008) i la Copa de la Lliga d’Escòcia amb el Celtic Glasgow (2009) a més de fer una curta estada a Rússia.
Crosas, que de Sant Feliu va recalar a la pedrera del F.C.Barcelona, va coincidir en l’equip català amb figures com Sergio Busquets, Xavi Hernández i Andrés Iniesta.

CROSAS

EL RACING VA ENTRENAR A SANT FELIU
El Racing de Santander venia a Llagostera per jugar els plau-off i va aconseguir un empat a zero que deixa oberta l’eliminatòria. En la seva estada a les comarques gironines varen realitzar els entrenaments previs al partit al camp Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu, on representants de la directiva del Guíxols i el president del Santander varen tenir temps d’entaular-se per departir sobre temes esportius i per repassar la situació d’ambdós clubs i la situació esportiva en general. A la foto, el president del Santander, Nacho Castro, amb el del Guíxols, Romà Corominas i amb Emili Vilert al camp de Mascanada.

SANTANDER

 

El més llegit

I després