I després

RECOLLIDA DE JOGUINES DE CREU ROJA

Compartiu aquesta història

Com cada any, Creu Roja Joventut de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro, realitza la campanya de joguines per als nens de les poblacions de la seva àrea d’influència (Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro). Sota el lema “No és per les joguines. La teva Solidaritat, els seus Drets.” realitzaran aquesta campanya, “plens d’il·lusió per poder fer somriure els nens, en aquestes dates assenyalades i amb tanta dificultat com travessem, per això demanem a tots els ciutadans que ara, i més que mai, ens ajudin per poder fer realitat aquest compromís amb els nens”. Han col·locat 25 punts de recollida de joguines en les diferents poblacions a les quals donen cobertura en aquesta campanya:
Sant Feliu de Guíxols: Casal de Tueda, Centre Cívic Salvador Espriu, Biblioteca Octavi Viader i Margarit, Hiper Vall (Don Dino), Museu de la Joguina, Creu Roja, Escola Cor de Maria/Sant Josep, Escola Baldiri Reixac, Col·legi L’Estació, Col·legi Gaziel i Escola Ardenya.
Santa Cristina d’Aro: Local de Joves, Punt d’Igualtat, Serveis Socials, Farmàcia i Escola Pedralta.
Castell-Platja d’Aro: Casa Lila, Oficina de Turisme, Biblioteca Municipal, Escola Vall d’Aro, Escola els Estanys, Escola els Fanals, Ajuntament, Punt informació juvenil, IES Ridaura i Centre Cívic Vicenç Bou. A més la Penya Guíxols Costa Brava col·labora un any més amb Creu Roja. Finalment fan una crida a tots els ciutadans que col·laborin en aquesta campanya solidària i anuncien que el dissabte,20 de desembre a partir de les 10 del matí i fins les 6 de la tarda, funcionarà un macropunt de recollida de joguines, a la carpa situada al carrer Colom (Las Vegas) de Sant Feliu de Guíxols, on esperen que tothom s’acosti a portar una joguina, preferiblement nova o de segona mà, que estigui en bon estat. Hi hauran jocs per als més petits i un taller de dibuix.

El més llegit

I després