Acostant-nos ja a la diada de Sant Jordi l’associació cultural Amics de La Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro ha organitzat per aquest divendres 17 d’abril un recital de poesia que porta per títol La màgia de la poesia.
La poesia és un dels gèneres literaris molt propers a la Diada de Catalunya, el qual la seva màgia rau en la bellesa del contingut,… A més a més de l’estructura peculiar que té, la poesia perquè tingui màgia també requereix rima i ritme que amb la companyia d’unes notes musicals es pot convertir en cançó.
La filòloga Joaquima Serra-Fayet presentarà l’acte i tot seguit la poetessa Carme Jordi recitarà poemes acompanyada al piano pel Mestre Josep Cassú. El recital, que tindrà lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, s’iniciarà a les 8 del vespre.
La màgia de la poesia té la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, l’escola municipal de música de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col•lecció Xevi.