I després

LA CUP PRESENTA PART DE LA LLISTA

Compartiu aquesta història

La CUP presenta llista a les eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols amb intenció de capgirar les polítiques locals mitjançant un equip que estarà encapçalat per Elena Delgado de 42 anys, treballadora i activista dels moviments socials de la vila, especialment implicada en les lluites educatives i contra l’exclusió social i la pobresa. El segon de la llista serà l’Andreu Ferrer, de 41 anys, tècnic de so, activista del 15M durant el 2011 i referent del moviment contracultural musical. El jove independentista i anticapitalista Aniol Negre, de 18 anys, concorrerà en tercer lloc. Begoña Sánchez serà la quarta; dissenyadora gràfica de 37 anys, involucrada en el lleure educatiu autogestionat de la vila. El cinquè de la llista serà en Joan Ribas, de 32 anys, informàtic, participant també del 15M i membre actiu de la cultura popular local. La llista de la CUP a Sant Feliu la clourà una persona de reconeguda trajectòria en la lluita per les llibertats nacionals.
Des de l’assemblea es coincideix en remarcar el treball col.lectiu de la candidatura i s’accepta “la necessitat de tenir cap de llista per imperatiu legal”. Elena Delgado ha destacat “la presència a la llista de l’Abdembi Hamoudan, un company d’origen marroquí que reforça la idea de construir un nou país independent des de la unitat popular”.
El primer objectiu de la CUP és generar “espais d’empoderament polític a la ciutat, a partir dels quals capgirar un model de ciutat que ara està dominat pels interessos dels constructors i dels turistes benestants dels caps de setmana”.
La CUP entrarà a l’Ajuntament “per acabar amb l’opacitat i la gestió, posar les necessitats de la gent per sobre de la dels grups de poders locals i contribuir des del municipi a l’alliberament nacional i social”.

El més llegit

I després