I després

Rebenta 57 rodes a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Un veí del carrer Sant Isidre de Sant Feliu de Guíxols ha estat localitzat i detingut a la 01:06 h. d’aquesta matinada de dimarts a dimecres després que les patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra fossin advertits que hi havia un individu que estava rebentant les rodes dels cotxes aparcats especialment al barri de Tueda que ha estat la zona més afectada per la seva acció.
El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu, Francisco Cárdenas, ha declarat a la nostra emissora que aquest matí s’han comptabilitzat un total de 57 rodes rebentades amb un punxó i que en alguns dels casos han quedat afectades les quatre d’un mateix vehicle, la qual cosa ha suposat que a més del cost de la reparació diversos ciutadans no s’han pogut desplaçar a la feina.
La indignació dels veïns i dels ciutadans en general s’ha fet palesa tant a peu de carrer com a les xarxes socials (podeu revisar els comentaris en el facebook de l’alcalde quan ho ha anunciat) amb l’afegitó que, com deia Cárdenas, per la situació del presumpte delinqüent, segurament es declararà insolvent.
Segons el regidor, el detingut, una persona de Sant Feliu “de tota la vida” d’uns 50 anys, aquest matí restava detinguda a l’espera del dictamen del jutge.

El més llegit

I després