I després

52 vehicles afectats per les punxades

Compartiu aquesta història

Diada atrafegada la d’aquest dimecres per a les víctimes de la punxada indiscriminada de rodes de cotxes a Sant Feliu la passada matinada a diversos aparcaments de la ciutat.
En el recompte final s’han comptabilitzat un total de 65 rodes rebentades i 52 vehicles afectats i, per tant, immobilitzats per l’acció de qui fou identificat com a E.M.M, de 54 anys, veí de Sant Feliu, sense antecedents penals i resident prop de la zona on ha actuat.
Recordem que fou detingut la passada matinada de dimarts a dimecres pels Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Local, quan estava actuant i portava un punxó que clavava indiscriminadament al seu pas en diversos aparcaments entre els que s’hi trobaven els del Parc Miquel Murlà, el de Calasanç (aparcament del darrera de la farmàcia de la carretera de Palamós), al de les antigues pistes de tennis (entre el Milar i l’edifici Joan I), Jardins Juli Garreta o carrers com Comerç, Gravina, Luchana i Trafalgar.
Els veïns i els afectats no s’explicaven com és possible que algú vulgui afectar a tantes persones de forma gratuïta i, a més de la despesa que suposa la reparació o bé el canvi de pneumàtics, alguns no es varen poder desplaçar al seu lloc de treball.
En l’entorn dels esmentats aparcaments, sortosament s’hi troba una empresa especialitzada en pneumàtics (Pneumàtics Guíxols) que comentaven a la nostra emissora que la jornada havia estat molt moguda i ens varen indicar on podríem trobar encara vehicles immobilitzats a causa de l’acció delictiva del detingut atès que no tots els propietaris han pogut dedicar temps al seu vehicle.
D’altra banda, precisament aquesta empresa ganxona havia de ser notícia aquests dies per altres qüestions alienes a aquest succés atès que ha estat guardonada, a nivell de l’Estat, com a la tercera pel el seu servei al client.

DSCN6583

DSCN6578

 

El més llegit

I després