I després

QUEIXES A TUEDA PELS TALLS DE LLUM

Compartiu aquesta història

L’Associació de Veïns del barri de Tueda ha enviat una nota als mitjans en la qual es queixen que aquest darrer cap de setmana ha persistit una averia al quadre de comandament de l’enllumenat dels carrers del barri de Tueda.
Destaquen que “el divendres a la nit, passades les nou, quan ja fosquejava i els llums no s’encenien, des de la Junta de l’Associació de Veïns es va trucar a l’encarregat del servei, que va anar a posar-los en funcionament immediatament. Varen il·luminar força hores, però abans de l’alba ja s’havien apagat altre vegada.
El dissabte a la nit, passat dos quarts de deu i ja completament fosc, tampoc es varen encendre i altra vegada es va trucar al servei, que les va connectar altra cop, però a les dotze de la nit ja s’havien tornat a apagar.
El mateix va passar el diumenge al fosquejar. Es varen encendre a dos quarts d’onze. No sabem si varen cremar tota la nit”.
L’Associació es lamenta que els successius governs no hagin solucionat “aquesta situació molt repetitiva des de fa força anys i insistim que aquest barri nostre és el més extens quant a nombre de punts de llum, i també el més antic de tots els de Sant Feliu”.
Els veïns diuen que durant 10 anys han rebut molt bones paraules però no solucions i ara volen fer públiques les demandes realitzades referents a “la substitució del cablejat més antic i la divisió de la xarxa en tres o quatre sectors independents, que en cas d’averia, no perjudiqui a tants carrers a la vegada.
Volem fer notar que la xarxa és propietat de l’Ajuntament i que l’empresa de servei de manteniment, fins avui, repara les averies i només substitueix bombetes. La substitució dels cables ha d’anar a càrrec dels pressupostos d’inversió de l’Ajuntament”.
El cap de setmana diverses zones de Sant Feliu com l’Avinguda de Catalunya, carrer Camisó i alguna altra com bona part del barri de Pineda de Can Tell, també varen estar a les fosques.
En aquests moments Elecnor és l’empresa de manteniment que va guanyar el concurs per al contracte pont, fins que entri en funcionament un nou i ambiciós contracte. Aquesta empresa, que va substituir a Enllumenats Costa Brava, està fent les reparacions.
Segons l’alcalde, Joan Alfons Albó, la inversió que s’ha de fer en l’enllumenat anirà a càrrec de la nova empresa que resulti guanyadora del concurs, tal i com queda reflectit en el plec de condicions i espera que abans d’acabar l’any es pugui fer l’adjudicació i actualitzar aquesta infraestructura que ja té molts anys.

 

El més llegit

I després