I després

QUARTA EDICIÓ DEL GANXOTAPES

Compartiu aquesta història

A Sant Feliu no paren les campanyes que impliquen l’Ajuntament i els bars i restaurants de la ciutat. Ens trobem a la fase final de l’Uriç, s’ha engegat la del Bacallà i el Peixopalo, el 18 d’abril comença la Fira del Brunyol i la del Peix Blau Ganxó escalfa motors.
Entretant, conviden a recuperar el vermut i les tapes amb una la quarta edició del Ganxotapes i la seva ruta gastronòmica que s’iniciarà el dissabte, 12 d’abril, s’allargarà fins el 25 de maig i recopilarà 41 tapes ofertes per establiments de Sant Feliu al preu de 2,50€, acompanyades d’un beguda amb o sense alcohol (depenent de cada establiment).
Els locals implicats en aquesta edició: Bar el Mercat, Bar la Piscina (La Corxera), Beach Club, Butron Berria, Cafè Nou, Cafeteria 4 vents, Cafeteria Torres, Can Carreter, Can Joan, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Chic Bar, El Celler del Triton, El del Mig, El Gallo, Extremeño, Forever, Hot-Dog, La Carbonera, La Gaviota, Bar Taverna, La Goleta, La Llar d’en Roca, La Magnòlia, La Marquesina, La Pansa, La Proa, Les Roselles, Madame Fil, Mar i Muntanya, Marabú, Molí de Vent, Neptuno, Nit i Dia, Nou Casino la Constància, Rancho Far West, S&S Caffè, SQR Café, Taverna Can Quim i Zodiak.
A partir de les fotografies enviades pels participants, s’escollirà la ganxotapa més popular. Per participar al concurs caldrà fer una fotografia de la tapa que considereu millor i publicar-la al perfil de Faceboo indicant el nom de la tapa i l’establiment on us l’hagin servit. (www.facebook.com/ganxotapes)
D’entre totes les fotografies s’escollirà la més creativa, i la tapa que aparegui en més publicacions serà la guanyadora del concurs popular i serà considerada la Ganxotapa més popular Primavera 2014 mitjançant un jurat anònim.
També trobareu unes fitxes als establiments participants, on els clients que vulguin podran demanar que els segellin. Qui obtingui 13, 26 o 41 segells, entrarà en el sorteig de diferents premis cedits per Ca l’Àngel, La Brava Beer i Renteolo. Caldrà portar-les, com a molt, l’1 de juny, a l’Oficina de Turisme.

El més llegit

I després