I després

QUADRES DEL THYSSEN AMB XOCOLATA DE LA VIENESA

Compartiu aquesta història

Amb motiu de l’exposició SISLEY-KANDINSKY-HOPPER. COL·LECCIÓ CARMEN THYSSEN a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, Toni Viñas (La Vienesa) ha elaborat amb xocolata tres quadres dels artistes que donen nom a la mostra. La ‘tela’ és de xocolata blanca. Els marcs són de xocolata negra o de xocolata amb llet, amb una capa d’or o amb tocs de plata. L’ingredient principal és de la reconeguda casa francesa de xocolata Valrhone. Sisley, Kandinsky i Hopper, amb la firma de Toni Viñas, és pintura, no només per menjar-se-la amb el ulls, sinó també per assaborir-la. Les peces de 13×18 cm estan a disposició del públic a la pastisseria-bomboneria La Vienesa de Sant Feliu de Guíxols, des de la setmana passada. Per regalar, o regalar-se, una obra mestra perquè, com va dir Salvador Dalí, ‘la bellesa serà comestible o no serà’.
Toni Viñas, un artista de la xocolata, ha obtingut diversos guardons. El ‘Prix Chocolat Jean-Marie Sibenaler’ i el premi especial de la ‘Coupe du monde de la Pâtisserie’ , entre d’altres.
La Vienesa forma part de la xarxa d’establiments de ‘comerç amic’ de Sant Feliu de Guíxols que dóna suport a l’Espai Carmen Thyssen.

FALDILLA XOCOLATA

 

El més llegit

I després