I després

Publicades les bases per a la gestió del “Festival de la Porta Ferrada” pels propers quatre anys

Ja estan publicades les bases al portal de contractació pública per la gestió integral del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols pels propers quatre anys.

Compartiu aquesta història

Ja estan publicades les bases al portal de contractació pública per la gestió integral del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols pels propers quatre anys. Les empreses que vulguin optar a la gestió del festival trobaran el Plec de clàusules econòmiques i administratives, en el qual es recull tot l’articulat necessari per poder-hi concórrer.
L’objecte del contracte comprèn quatre anys de gestió del Festival més antic de Catalunya, des de l’edició 58 fins a la número 61 amb la possibilitat de pròrroga d’un any més i amb les funcions de programació, administració, gestió, producció integral dels espectacles i concerts durant els estius a Sant Feliu de Guíxols.

El valor estimat del contracte se situa en 1,900,000 euros, iva no subjecte, i l’aportació màxima de l’ajuntament serà de 380.000 euros anuals. Les empreses que tinguin interès en participar al concurs poden descarregar les bases senceres el perfil del contractant de l’administració. En les bases s’estableixen un seguit de barems que faran augmentar la puntuació final en base a totes aquelles aportacions que afegeixin millores a la proposta-base.

L’empresa que resulti adjudicatària s’ha de comprometre a realitzar espectacles durant l’estiu a la ciutat, en els diferents espais on habitualment s’ha portat a terme el festival (espai Port, Guíxols Arena o el teatre-auditori, entre altres). L’empresa, alhora, gestionarà la publicitat del festival i la comunicació, i preveurà una inversió en espais infraestructures. Vetllarà també per fer activitats de carrer relacionades amb les arts escèniques i es valorarà també la incidència en activitats pedagògiques trobades professionals i formatives. Cal consultar les base per conèixer en amplitud tots els requeriments.
Entre les obligacions per a l’adjudicatari hi ha la contractació dels artistes per tal de promoure espectacles en els diferents escenaris assignats; també es farà càrrec de la producció tècnica del festival, així com la seguretat i senyalització; la recepció i trasllat d’artistes; la comunicació, difusió, relacions públiques, i el protocol.

El termini de presentació d’ofertes acabarà a les 23:59 del dia 11 de juliol de 2019.
Enllaç de contractació:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=48184436&reqCode=viewCn&idCap=2300801&

 

El més llegit

I després