I després

El Restaurant “Casa Elisa”, guanyador del Ganxotapes de Primavera 2019

Ahir dimarts 11 de juny es va atorgar a Sant Feliu de Guíxols el premi a la millor tapa del certamen gastronòmic Ganxotapes de Primavera 2019. Accedint a l'article podreu escoltar les declaracions de Salvador Calabuig, regidor de Turisme, i Jonathan Subirachs, encarregat del Restaurant Casa Elisa.

Compartiu aquesta història

Ahir dimarts 11 de juny es va atorgar a Sant Feliu de Guíxols el premi a la millor tapa del certamen gastronòmic Ganxotapes de Primavera 2019.
Aquest concurs va tenir lloc entre el 26 d’abril i el 3 de juny, on més de 30 bars i restaurants van oferir la seva proposta de tapa (acompanyada d’una beguda) per 2.50€. Un jurat popular anònim ha estat el que ha decidit la tapa guanyadora.
El premi d’aquesta edició, entregat per Salvador Calabuig, ha estat pel Restaurant Casa Elisa amb la seva tapa de Maki de gambes amb mousse de garoina i aire d’algues, acompanyada també d’una sorra de xocolata. Aquest és el segon premi consecutiu que guanya l’establiment, ja que ja va ser el guanyador a la millor tapa del Ganxotapes de Tardor 2018.

Veus: Salvador Calabuig, regidor de Turisme i Jonathan Subirachs, encarregat del Restaurant Casa Elisa.

 

El més llegit

I després