I després

PROTESTA DE CCOO A L’AJUNTAMENT

Compartiu aquesta història

El govern de Sant Feliu va aprovar a principis de novembre el nou conveni dels treballadors de l’Ajuntament que CCOO va anunciar que impugnaria davant del Tribunal Laboral de Catalunya. No es va poder aconseguir un consens entre les parts i, mentre el govern justificava l’aprovació perquè el conveni fos vigent abans de final d’any i que els treballadors no deixessin de percebre algunes retribucions, el representant de CCOO Xavier Lao, que va intervenir al final del ple, va afirmar que impugnarien aquest conveni.
Ara el conflicte per la valoració dels llocs de treball torna a viure un nou episodi atès que CCOO, contrari als criteris de l’equip de govern i de la UGT, convoca per aquest dijous a 2/4 de 2 del migdia, una assemblea just a l’hora que se sol celebrar la Junta de Govern a la sala que dóna als mastelers de la façana.
Bàsicament les diferències rauen en la diferència de criteris entre el sindicat UGT i l’equip de govern envers CCOO. Mentre els primers consideren que de la bossa destinada al complement de productivitat,que ratlla els 200.000 euros, s’ha de repartir en funció de la productivitat, aplicant diversos paràmetres, CCOO creu que el meu just és fer un repartiment lineal entre els treballadors. A aquestes diferències s’hi han afegit també algunes qüestions personals que han enrarit encara més els escenaris i CCOO dóna un pas més convocant aquesta mobilització per a la qual han enviat una circular en la qual exposen les seves raons i que reproduïm a continuació:

CONVOCATÒRIA CCOO

 

El més llegit

I després