I després

Protecció Civil estrenarà nou vehicle a l’espera de canviar de seu

Compartiu aquesta història

L’última Junta de Govern de Sant Feliu ha adjudicat la compra d’un nou vehicle pel cos de Protecció Civil de la ciutat. Aquest nou vehicle d’emergències ajudarà a la quinzena de voluntaris a desenvolupar la seva tasca de serveis preventius o de suport en diferents emergències. El nou vehicle serà un Toyota Land Cruiser i se sumarà a la resta de vehicles com ara una embarcació, una moto o un altre vehicle terrestre. El regidor de seguretat, Ernesto Asurmendi, explica que el nou vehicle estarà plenament equipat per a la tasca habitual de Protecció Civil.

El regidor també ha explicat que el govern ja treballa per trobar una nova seu pel cos, que preveu aglutinar tots els serveis d’emergència, des de la Policia Local, Protecció Civil i el SEM. L’anunci de la compra del nou vehicle es va fer ahir en l’acte de reconeixement a la tasca dels voluntaris del cos de Protecció Civil de Sant Feliu. El responsable del cos, Robert Roqué, afirma que l’acte de lliurament de diplomes, medalles i reconeixements és una manera d’agrair públicament la feina dels voluntaris.

 

La tasca principal del cos és l’actuació en emergències i en serveis preventius per garantir la seguretat en activitats, com per exemple les que es van fer aquest passat cap de setmana per recaptar fons per La Marató.

El més llegit

I després