I després

PROTECCIÓ CIVIL ACTIVA L’ALERTA PER FORTES PLUGES PREVISTES PER LES PROPERES HORES

Compartiu aquesta història

Qualsevol informació d’interès que se’ns pugui facilitar des de l’ajuntament de Sant Feliu l’anirem publicant en aquest article.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya -INUNCAT- per les importants pluges previstes fins dilluns al matí, sobretot a tot el litoral i prelitoral.

L’episodi podrà deixar acumulacions d’aigua importants que produeixin afectacions a zones urbanes, amb possibilitat d’acumulacions d’aigua a carrers i també a baixos, garatges i soterranis.
També es pot produir la crescuda sobtada dels rius i rieres, especialment al litoral, amb la possibilitat d’afectacions a l’entorn.

Des del Meteocat han publicat el següent vídeo informatiu:

Els ruixats aniran acompanyats de fort vent al litoral i prelitoral, fet que pot incrementar les incidències. Es recomana evitar romandre a l’exterior si les ratxes són fortes.

Cal evitar quedar-se a prop de lleres, rius i guals i travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada.

Si les tempestes van acompanyades d’aparell elèctric cal evitar situar-se sota els arbres o torres elèctriques i extremar les precaucions en les activitats a l’aire lliure en les zones afectades per les pluges i les situades aigües avall dels rius.
Qui condueixi de matinada ha d’evitar vies secundàries, especialment si són a prop de rius, rieres i zones inundables.

Podeu seguir l’evolució de la situació als comptes de Twitter d’Emergències i Meteocat.
També ho podeu fer a través del nostre web i xarxes socials Twitter i Facebook per a qualsevol informació específica que afecti la nostra zona.
També al web de l’ajuntament i el seu compte de Twitter.

Trobareu tots els consells de Protecció Civil davant fortes pluges aquí i per tempestes, aquí .
Podeu consultar més informació clicant aquí.

 

 

El més llegit

I després