I després

Properes actuacions de l’Ajuntament amb diversos asfaltats en vials de la ciutat

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols realitzarà, durant els propers dies, actuacions d’asfalt a diversos carrers de la ciutat.

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols realitzarà, durant els propers dies, actuacions d’asfalt a diversos carrers de la ciutat. Les afectacions seran les següents:

Al carrer Cúbies hi haurà un tall de circulació en ambdós sentits, entre Bourg de Péage/plaça Empordà i Santa Teresa. Tindrà lloc el dijous 27 i divendres 28 de febrer per poder procedir a les feines d’asfaltat.

A la ronda de Ponent es treballarà en diversos trams, on s’intervindrà en alguns dels passos de vianants, dels qual se’n retiraran les llambordes velles i es passarà al seu asfaltat. Els talls de circulació seran per trams i aquest es desviarà al carril contrari amb trànsit en ambdós sentits. No hi podran circular camions ni autobusos. Les feines es faran entre el dilluns 2 de març i el divendres 6.

Al sector Mestre d’Aixa i entorns, s’hi actuarà durant el mes de març, a partir del dia 9. Els arranjaments es faran en zones puntuals malmeses per les arrels. En aquest cas, no es tallarà la circulació sinó que es donarà pas alternatiu controlat pel personal d’obres. Aquesta actuació inclou la zona del giratori del pi de la rambla de la Generalitat, espai on l’afectació viària pot ser més destacada, i per això es farà un control més exhaustiu.

Les dues primeres feines ja s’inclouen dins un contracte anterior, després que l’Ajuntament aconseguís una modificació del mateix per “optimitzar recursos”, tal i com explicava el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs. Aquestes feines les executarà l’empresa Obras i Pavimentos Brossa S.A. Així mateix, es completarà l’actuació amb la reposició de pilones i ressalts de goma dels carrers asfaltats durant els darrers mesos. El cost de les feines a la zona mestre d’Aixa, que les executarà la mateixa empresa, és de 47.794,99 € (IVA inclòs).

El més llegit

I després