I després

Properes activitats de la campanya “Nadal Jove”

Compartiu aquesta història

Amb aproximadament un centenar de joves entre 14 i 19 anys inscrits/es, aquests dies es porten a terme els diferents campionats programats dins la campanya NADAL JOVE.
El propers dies es portaran a terme el campionat de futbolin (dimecres 5 de gener d’11.00 a 14.00 hores) i més d’una quarantena de joves ja s’han inscrit en aquests dos campionats que encara no s’han celebrat.
A cadascun dels campionats es premia al guanyador, però també al que ha tingut més mala sort, el més legal i el més animat; els premis que s’estan repartint consisteixen en material esportiu com pilotes de futbol, pales de ping pong, pilotes de bàsquet, dianes, rellotges esportius, etc.
Si algún/a jove vol participar en algun dels campionats que resten encara hi és a temps, només ha de venir al Punt Jove (c/Mall, 61) el dia del campionat a les 11.00 hores i inscriure’s.
Per més informació podeu contactar amb el Punt Jove al 972 32 73 60 (d’11.00 a 14.00 hores) o escriure un correu electrònic a pij@guixols.cat Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

El més llegit

I després